"6% btw regeling"

Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen omlaag naar 6%.
Wat is er veranderd?

Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.

Vanaf 1 maart is er een nieuwe belastingmaatregel van kracht die de bouw- en renovatiewerkzaamheden moet stimuleren. Er wordt een btw laag tarief (6%) gehanteerd op het loondeel van verbouwings- en renovatiewerkzaamheden. Hoe de regeling toegepast wordt kunt u lezen op de belastingsite.

De voordelen kunnen u afhankelijk van werkzaamheden en opdrachtsom honderden zo niet duizenden euro's opleveren. Toch een leuke meevaller in deze tijd. Als u toch al van plan was om een en ander aan te pakken ten aanzien van nieuw- en of verbouw of renovatie dan is zo'n regeling meer dan welkom."Future of Glass"

Hoe ziet de toekomst met glas toepassingen eruit? Hier geven we een indruk over wat de mogelijkheden zijn met de nieuwe technologie gecombineerd met glas.

privacy


Duopane fietst voor Villa Joep

privacy

ad Duopane vindt het belangrijk om goede doelen te steunen. Dit keer hebben we ons ingezet voor Villa Joep, een stichting dat onderzoek doet naar neuroblastoom kinderkanker. Door de Klimclassic te sponsoren en zelf mee te fietsen hebben wij een steentje bijgedragen om de droom van Villa Joep te verwezenlijken: een eerste echte stap naar een wereld zonder neuroblastoom kinderkanker, en Duopane heeft hierbij het mooie bedrag van 5000 euro bij elkaar gefietst.

Lees artikel...


Arjan Appelman - stap voor stap

Het aannemen van een re-integratie kandidaat wordt door bedrijven helaas nog vaak gezien als een extra risico. Dat het juist heel goed kan uitpakken bewijst het verhaal van Arjan Appelman. Door een ongeval was hij niet meer in staat zijn normale urenaantal te werken. Zijn opleidingsniveau en staat van dienst maakte hem echter een uitermate geschikte kandidaat voor de vacature commercieel medewerker binnendienst bij het bedrijf Duopane Glasservice. 'Laat je niet leiden door vooroordelen, maar richt je op de voordelen!' In gesprek met het bedrijf en haar nieuwe aanwinst.


Een nieuwe ontwikkeling in de
nano-techniek

De Liquid Crystal Film is een nieuwe ontwikkeling in de nano-techniek, u kunt het vergelijken met uw LCD televisie alleen hebben we de vloeibare kristallen in een sponsstructuur kunnen verwerken. Standaard zal deze folie licht transparant zijn, echter wanneer er stroom doorheen wordt gestuurd verandert deze naar doorzichtig en helder.

privacy Lees verder...


Glas met natuursteen
"Duo Light Stone"

Duo Light Stone is bij uitstek een zeer elegant, natuurlijk en daarom ook een uniek product. Elke geproduceerde baan/mat van het natuursteenvlies is een unicum en is dus nooit helemaal identiek. Nagenoeg alle designs en kleuren zijn realiseerbaar, wat het product bijzonder interessant maakt voor vele toepassingen zowel binnenshuis als buitenshuis.

privacy Lees verder...


Nieuw product:

De nieuwe dimensie in zonwering
"Crystal Switch"

Geen bewegende delen, geen onderhoud, geen omslachtige buiten- montage, geen schaduw en geen slijtage. Wat is Crystal Switch™ dan wel? Een ideale 2D toepassing die volledig vlak, snel aan te brengen en super eenvoudig in gebruik is.

privacy Lees verder...