Glasfuncties

Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort en veiligheid. Het is niet weg te denken uit nieuwbouw en renovatie. De vele mogelijkheden van beglazingen, hun functies en prestaties geven u als klant vandaag de dag een zeer grote bewegings- en keuzevrijheid. Beglazing voor verbeterde thermische isolatie en akoestische isolatie, beglazing voor zonwering en veiligheid, zelfreinigende of puur esthetische beglazing: Duopane Glasservice biedt een antwoord op uw vragen.


Warmte isolatie

Met beglazing voor verbeterde thermische isolatie of hoogrendementsbeglazing kunt u het wooncomfort in de winter verbeteren en bespaart u op verwarmingskosten.

Winter- en zomercomfort

In de winter houdt een coating de warmte in de woning vast; in de zomer zorgt de coating ervoor dat in ruimtes met veel glas de temperatuur door de zon niet te hoog oploopt.

Zonregulering

Zonregulerende glas reduceert tot 75% van de invallende zonnewarmte en voorkomt zo hoge temperaturen.

Akoestische isolatie

Isolatieglas leent zich uitstekend om geluid te reduceren. Dit geldt voor verkeerslawaai, maar ook voor extreem hoge of lage geluidsfrequenties.

Persoonlijke veiligheid

Deze beglazing is er op gericht personen te beschermen tegen de risico's van verwondingen, ongevallen en doorvallen.

Esthetiek en Decoratie

Creëer de leefomgeving van uw dromen!

Reiniging- en vuilafstotend

Het principe van zelfreinigend glas berust op de gecombineerde werking van twee natuurlijke invloeden: zonlicht en regen.

Brandwering

Brandwerend glas, ook wel brandvertragend glas genoemd, is een veiligheidsglas met een brandvertragende werking.

Privacy en Lichtregulering

Privacy is vandaag de dag een groot goed geworden. In de drukke maatschappij waarin we leven is privacy steeds moeilijker af te bakenen.