Referenties

Duopane Monumentaal Glas levert uitsluitend dunne isolerende beglazing die geschikt is voor bestaande vensters, of dit nu houten of stalen vensters betreft. Met onze beglazing behoudt uw pand de karakteristieke uitstraling. De geringe dikte van ons beglazingsassortiment stelt ons vrijwel altijd in staat de oude vensters te behouden; duurzaamheid in zijn meest pure vorm!

Duopane Monumentaal isolerend glas ondersteunt u bij de restauratie van uw klassieke pand. Ons assortiment is grofweg op te splitsen in 3 isolatie glastechnieken: monumentaal isolerend enkelglas, monumentaal isolerend enkel gelaagd glas en monumentaal dubbel isolerend glas met spouw. Bij al deze 3 technieken kan er gecombineerd worden met meerdere authentieke soorten monumentenglas. U kunt daarbij denken aan samenstellingen met mond- geblazen glas, cilinderglas, getrokken glas en vele andere glassoorten met een authentieke

Graag delen wij onze, in de loop der jaren opgebouwde, kennis met onze klanten om ervoor zorg te dragen dat monumentale panden hun authentieke uitstraling behouden met het comfort van nu.

Isoleren in harmonie met het pand is één van de belangrijkste voorwaarden om samen tevredenheid bij de eindgebruiker te realiseren. De relatie tussen isoleren en ventileren wordt te vaak uit het oog verloren, waardoor allerlei problemen voor de eindgebruiker kunnen ontstaan. Rekening houden met, en het voor zijn van deze problemen rekenen wij tot onze belangrijkste taken.